Tjenester til privatmarkedet

Montering av solcellepanel

Solcellepanel

Uovertruffen kilde for fornybar energi

Solcellepanel absorberer sollys og gjør det om til elektrisitet. Som energikilde er solen uovertruffen. Og bare i Norge gir solen 1.500 ganger mer energi enn det vi bruker. Solcellepanel kan legges på alle typer tak!

Produsere din egen fornybare energi?

Nå kan du redusere ditt miljøavtrykk ved å installere solcellepanel på taket og produsere fornybar energi. I tillegg sparer du strøm!

Klikk på linken, legg inn adressen og få beregning på hvor mye  CO₂ du kan spare miljøet for, og hvor mye du kan få i Enova-støtte.

Lag din beregning på solcellepanel

Belysning

Belysning

Vi skaper den rette atmosfæren til din bolig. Enten det er ute- eller innendørsbelysning, det siste innen LED-teknologi eller energieffektivisering for å spare elutgifter.

Sikkerhet

Sikkerhet

De fleste føler seg trygge hjemme, men er ditt hjem og elektriske anlegg godt nok kontrollert og sikret? Les dette før du tenker “det skjer ikke meg”.

Nybygg

Nybygg

Vi virkeliggjør våre kunders idéer til enebolig, rekkehus eller hytte.

Service- og vedlikeholdsarbeid

Service- og vedlikeholdsarbeid

Service- og vedlikeholdsoppdrag er vår spesialitet. Få gode råd på belysning, varme og installasjon.

Energioptimaliserings / enøk

Energioptimaliserings / enøk

Det er en god følelse å spare ei krone her og ei krone der. Sparer man miljøet i tillegg, sover man ekstra godt om natta.

Varmestyring

Varmestyring

Trenger du en spesialist som kan hjelpe deg å finne de riktige løsningen til ditt hjem? Vi hjelper deg med styringssystemer, ENOVA-støtte og ENØK-tiltak.

Ekom spesialist

Ekom spesialist

EKOM handler om alle elektroniske systemer som kommuniserer med omverdenen utenfor ditt hjem.

Elbillading

Elbillader

Skal du kjøpe eller har akkurat kjøpt din første elbil og trenger gode råd på installasjon av hjemmelader? Det er enkelt når du har oversikten, men først kan det være lurt å få profesjonell hjelp, så du får best mulig forståelse av lademodus, pluggtyper, ladekabler og riktig lading som forlenger batteriets levetid og ytelse.

Varmepumper

Varmepumper

Vurderer du å bruke varmepumpe til ditt hjem? Da kan vi hjelpe deg. Varmepumper er avanserte og høyteknologiske produkter. Hvilken løsning som passer best til din bolig avhenger av mange faktorer. Vi hjelper deg å kartlegge akkurat ditt behov.

Smarthus

Smarthus

Smart, smartere, smartest. Det er mange grader av hvor “smart” hjemmet ditt kan bli. Begrepet smarthus er overalt nå for tiden. Men hva betyr det? Det er lett å føle seg litt “dum” i dette landskapet, men husk, det som er smart er ofte enkelt. For eksempel styring av lys og varme - eller til og med hele huset - fra nettbrett eller mobil. Vi gir deg oversikten du trenger.

Rehabilitering av el-anlegg

Rehabilitering av el-anlegg

Utviklingen i elektromarkedet skjer et forrykende tempo. Skal du pusse opp eller bor i en bolig med gammelt eller utdatert anlegg, ta kontakt med oss.